Stekelenburg, keurslager

Over onze keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Graag willen wij U attenderen op onze heerlijke Filet Americain dagelijks maken we  minstens 1 keer verse filet en zonodig 3 keer op een dag. Dat proef je natuurlijk. Onze basis is mager Tartaar vermengd met diverse kruiden en een saus. 

Een topper voor de winter is natuurlijk de ambachtelijke rookworst. Dagelijks vers uit de rokerij dat is smullen!!! De rookworst is vacuum verpakt en daardoor ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast. Maar u kunt hem ook heel goed invriezen en dan is hij wel 3 maanden te bewaren!

Dus neem zorg dat u er altijd een paar op voorraad heeft.

Trots op onze biefstuk

Zoals U kunt lezen elders op deze site betrekken wij ons rundvlees uit IJsselstein, en natuurlijk van Keten Duurzaam Rundvlees. Gegarandeert lekker vlees getuige ook de verkoop van onze biefstuk.Heel veel IJsselsteiners genieten vaak wekelijks van onze heerlijk malse biefstuk enne op donderdag hebben we ze nog extra voordelig ook.

OH Ja wij verkopen geen ezelvlees maar wel een stukje vlees dat we ezeltje noemen, meer hierover kunt u laten vertellen door onze medewerkers.

Elke week een ander trio

Als het gaat om lekkere verse vleeswaren dan bent u bij ons aan het juiste adres. We produceren natuurlijk heel veel zelf en betrekken ook van collega slagers de lekkerste producten uit hun assortiment.

Elke week hebben we voor U een trio voordeel: drie soorten vleeswaren voor een prijs rond de 4 euro. U hoeft niet na te denken en bent nog voordelig uit ook!!

Stekelenburg, keurslager

Winkelcentrum Achterveld, de Biezen 15
3401GD IJsselstein
0306870630

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten