Even voorstellen...

Hier kunt u wat achtergrondinformatie vinden over de mensen die werkzaam zijn in onze slagerij.

Ries-website

Richard Stekelenburg

"Als zoon van een slager denkt men al gauw dat het vanzelfsprekend is dat je ook het vak in gaat, maar bij mij heeft het wel even geduurd tot de diplomauitreiking van de Havo tot ik wist wat ik wilde.

Ik besloot toch maar naar de slagervakschool te gaan, een keuze waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad.

Na de vakschool heb ik 5 jaar lang bij mijn vader in de zaak gewerkt en daarna ging mijn droom in vervulling: een eigen slagerij!

Inmiddels run ik, vanaf 1989 de slagerij in Achterveld. Natuurlijk samen met een team van enthousiaste medewerkers.

Het is een uitdaging om elke dag weer een mooie toonbank te presenteren met producten waar ik volledig achter sta en die een feest aan tafel zijn.Dat kan ook omdat we al vele jaren een goed contact hebben met vaste leveranciers.

Dat ik trots ben op de winkel en de medewerkers staat als een paal boven water en dat stralen we als team dagelijks uit.

Dus...tot straks in de winkel." 

Roy van Schalkwijk

"Mijn naam is Roy van Schalkwijk, geboren en getogen in IJsselstein

In 2001 ben ik begonnen bij Keurslager Stekelenburg als leerling en na de 4-jarige opleiding op SlagersVakOpleiding en het behalen van mijn "chef-slager" diploma ben ik gebleven. Ik werk er nu dus meer dan 20 jaar en kan wel zeggen dat ik het bedrijf van binnen en van buiten ken.

Naast het vullen van de toonbank, maken van bestellingen/specials/maaltijden/vleeswaren probeer ik ons te onderscheiden door op de hoogte te blijven van alles wat met BBQ, foodhypes, slowcooking te maken heeft.

Een chef-slager is tegenwoordig meer dan alleen vlees snijden. Je moet ook verstand hebben van eten bereiden, welk stuk vlees mensen kunnen gebruiken en allerlei andere culinaire onderwerpen. Door het lezen van boeken, kijken van tv programma's en documentaires over food ben ik ervan overtuigd dat ik aan alle vragen/wensen van klanten kan voldoen!

Dat is het mooiste wat er is, een klant die advies vraagt waarop ik service en vlees aanbied en dat je later feedback krijgt van de klant dat het geweldig was.. !!

Tot snel in de winkel.

Etienne Fung A Foek

“Hoi, ik ben Etienne Fung-a-Foek. Ik ben geboren in Paramaribo (Suriname) en woon in IJsselstein.

Ik werk sinds 1998 bij Keurslager Stekelenburg. Vaak wordt mij gevraagd: “werk je al zolang bij Richard?” dan zeg ik met trots “Ja”. De reden is dat het werk afwisselend is en het ook gezellig werken is.

Het is gevarieerd omdat ik van alles doe, vanaf het moment dat het vlees binnen komt aan de achterdeur (zoals leveranciers helpen met de aanvoer), tot het moment dat u tevreden met uw stukje vlees de voordeur weer uitloopt. Alles wat daar bij komt kijken behoort tot mijn taak en dat maakt het zo afwisselend.

Zo help ik ook mee om de toonbank te vullen, help de klanten, en ik zorg er doordeweeks voor dat er tussen 16.15 en 18.00 uur heerlijke warme gegrilde kippen te koop zijn. U zult mij aan het einde van de dag dus vaak buiten voor de deur zien bij onze kippengril.

Ik hoop dat u zo een beetje indruk heeft gekregen, en ik hoop u graag te zien in de winkel voor een goed stukje vlees en een gezellig praatje."

Julia van den Hoeven

"Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Julia. Op mijn 14de kreeg ik een zaterdagbaantje in een slagerij, en na mijn schooltijd heb ik in verschillende slagerijen gewerkt.

Richard heb ik leren kennen via mijn man Chris, die ook slager is.

Toen we kinderen kregen ben ik even gestopt met werken, maar toen Richard de winkel op Achterveld begon vroeg hij of ik bij drukte of ziekte wilde komen helpen en zo stond ik bij de opening achter de toonbank van de slagerij.

Eerst zo af en toe, later tijdens schooltijden van de kinderen, en nu al weer heel wat jaren bijna elke dag vele uurtjes.

Ik probeer de vleeswarenafdeling op orde te houden, vanaf de bestelling tot het vol snijden van de toonbank en het netjes houden van het vleeswarenmeubel.

Daarnaast zijn ook alle andere voorkomende werkzaamheden taken die we met elkaar doen.

Als je zoveel uren met elkaar werkt in een team voelt het toch wel een beetje als familie en ik kan wel zeggen; ik ben best blij met deze extra familie". 

ilse-website-jpg

Ilse Heintzberger-Blokzijl

Hallo,

 

Mijn naam is Ilse Blokzijl.

Ik ben vanaf juni 2018 op de maandag, woensdag en vrijdag werkzaam bij Keurslagerij Stekelenburg.

 

Mijn dag begint met het bijvullen en schoonmaken van de grillhoek, zodat deze er voor de rest van de dag er netjes en mooi uit ziet. De verdere werkzaamheden bestaan uit het helpen van u, het maken van mexicaanse rollen, diverse broodjes gemak en peanut pie's en alle voorkomende werkzaamheden.

 

Door al deze werkzaamheden en de gezellige sfeer in de winkel is geen dag hetzelfde en hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk

Meggy Schut

 

Hoi, ik ben Meggy Schut.

Ik werk sinds eind september 2022 bij de slagerij met heel veel plezier.

Ik mag veel verschillende dingen doen en dat vind ik super leuk! Ik ga elke zaterdag met veel plezier naar mijn werk omdat er zo'n gezellig team en een gezellige sfeer is.

In mijn vrije tijd hou ik me veel bezig met dansen en dan vooral HipHop en modern.

Ik zit op de Havo in Vianen.

Hoop u graag een keer te mogen helpen!

 

IMG49921
test22

Merel Koenen

 

 

 

Hoi, Ik ben Merel Koenen.

Sinds januari 2023 ben ik onderdeel van het team bij de slagerij. Dat is eigenlijk allemaal begonnen dankzij mijn zus Sarah, die ook een paar jaar hier bij de slager heeft gewerkt. Toen ik hoorde hoe leuk het was, wilde ik hier ook graag werken.

Op zaterdagochtend maak ik vaak de grillworst. Daarnaast help ik klanten, vul ik de voorverpakking en toonbank en help ik bij het maken van ander lekker vlees. Elke dag leer ik iets nieuws. De gezellige sfeer in het team maakt het werken hier nog leuker!

Verder volg ik tweetalig VWO op het Cals College in Nieuwegein.

Hopelijk tot binnenkort

Britt de Jong

 

 

 

Hallo, ik ben Britt de Jong.

Ik werk sinds januari 2023 met veel plezier bij de slager. Ik begin op de zaterdagochtend met het maken van onze heerlijke filet americain. Ook help ik de klanten en zorg dat de voorverpakking goed gevuld is.

Ik studeer Verpleegkunde in Utrecht

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets met vrienden te doen.

Ik hoop u snel te mogen helpen bij de slager.

brit
IMG4315

Timo Crul

 

 

 

Hallo, ik ben Timo Crul

Ik werk sinds februari 2023 bij de slager. Op zaterdagochtend begin ik met het draaien van het gehakt. Daarna maak ik de lekkere hamburgers. Vaak ziet u mij niet achter de toonbank, dit is omdat ik ervoor zorg dat alle vaat, de kantine en de koelcel schoon zijn.

Hopelijk geniet u binnenkort van de lekkere hamburgers.

Jaylyn Poort

 

 

 

 

Hallo, ik ben Jaylyn Poort.

Ik werk sinds juni 2023 bij de slager. Ik help klanten en zorg dat de sausjes bij gevuld zijn. Ook help ik met maken van heerlijke broodjes, mexicaanse rollen etc.

Ik studeer voor het worden van goudsmid.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan dansen.

Ik hoop jullie graag een keer te kunnen helpen.

jaylyn
IMG4991

Dominique Göktürk

Hallo, ik ben Dominique. Ik werk sinds september 2023 bij de slager.

Ik vind het super gezellig en heb het er altijd naar mijn zin.

Mijn werkzaamheden zijn het bijvullen van het voorverpakkingsmeubel en natuurlijk klanten helpen.

Ik zit in Havo 3 op het Anna van Rijn.

In mijn vrije tijd doe ik aan handbal in Nieuwegein.

Ik werk elke zaterdag en hoop u snel te mogen helpen.

 

Tot zaterdag!

Stekelenburg, keurslager

Winkelcentrum Achterveld, de Biezen 15
3401GD IJsselstein
0306870630

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten