Stekelenburg, keurslager

Even voorstellen...

Hier kunt u wat achtergrondinformatie vinden over de mensen die werkzaam zijn in onze slagerij.

Richard Stekelenburg

"Als zoon van een slager denkt men al gauw dat het vanzelfsprekend is dat je ook het vak in gaat, maar bij mij heeft het wel even geduurd tot de diplomauitreiking van de Havo tot ik wist wat ik wilde.

Ik besloot toch maar naar de slagervakschool te gaan, een keuze waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad.

Na de vakschool heb ik 5 jaar lang bij mijn vader in de zaak gewerkt en daarna ging mijn droom in vervulling: een eigen slagerij!

Inmiddels run ik,  alweer ruim 25 jaar de slagerij in Achterveld. Natuurlijk samen met een team van enthousiaste medewerkers.

Wat ik ook heel  belangrijk vind is de band met de wijk Achterveld, waar we inmiddels ook alweer 30 jaar wonen.

Het is een uitdaging om elke dag weer een mooie toonbank te presenteren met producten waar ik volledig achter sta en die een feest aan tafel zijn.Dat kan ook omdat we al vele jaren een goed contact hebben met vaste leveranciers.

Dat ik trots ben op de winkel en de medewerkers staat als een paal boven water en dat stralen we als team dagelijks uit.

Dus...tot straks in de winkel." 

Roy van Schalkwijk

"Mijn naam is Roy van schalkwijk.

Ruim 20 jaar geleden besloot ik de SlagersVakOpleiding te gaan doen en bij Richard in de leer te gaan.

Richard leerde me de fijne kneepjes van het vak en 5 jaar later had ik mijn Chef-slager diploma op zak.

Dus inmiddels werk ik al 19 jaar bij keurslager stekelenburg.

Het werk wat ik doe is heel afwisselend en bestaat uit verschillende taken als, de toonbank vullen, voorraad beheer van het vlees, nieuwe produkten/maaltijden verzinnen en produceren, het klaar maken van de bestellingen van klanten, de voorbereidingen verzorgen bij van alles wat er in de slagerij geproduceerd word, (buffetten, BBQ, Gourmet, maaltijden, grillprodukten, vleeswaren) en natuurlijk de klanten helpen in de winkel.

Doordat ik de klanten, collega`s en leveranciers al heel lang ken vind ik het erg plezierig om hier te werken en leer je een hoop mensen kennen. 

Dat sociale aspect is erg fijn.

Het mooiste van het slagersvak vind ik dat als bijvoorbeeld een klant een mooi stuk rosbief wilt hebben, ik een hele bil van de rund pak en die helemaal verdeel en zodoende een mooi stuk rosbief aan de klant kan presenteren, dat diezelfde klant een week later weer in de winkel komt en laat weten dat het heerlijk was,dan is dat natuurlijk een geweldig gevoel.En daar doe je het voor..!!

Dus als een klant advies of tips nodig heeft dan zal ik alles uit de kast halen om daar aan te voldoen!

tot ziens in de winkel!

Etienne Fung A Foek

“Hoi, ik ben Etienne Fung-a-Foek. Ik ben geboren in Paramaribo (Suriname) en woon in IJsselstein.

Ik werk sinds 1998 bij Keurslager Stekelenburg. Vaak wordt mij gevraagd: “werk je al zolang bij Richard?” dan zeg ik met trots “Ja”. De reden is dat het werk afwisselend is en het ook gezellig werken is.

Het is gevarieerd omdat ik van alles doe, vanaf het moment dat het vlees binnen komt aan de achterdeur (zoals leveranciers helpen met de aanvoer), tot het moment dat u tevreden met uw stukje vlees de voordeur weer uitloopt. Alles wat daar bij komt kijken behoort tot mijn taak en dat maakt het zo afwisselend.

Zo help ik ook mee om de toonbank te vullen, help de klanten, en ik zorg er bijna dagelijks voor dat er tussen 16.15 en 18.00 uur heerlijke warme gegrilde kippen te koop zijn. U zult mij aan het einde van de dag dus vaak buiten voor de deur zien bij onze kippengril.

Ik hoop dat u zo een beetje indruk heeft gekregen, en ik hoop u graag te zien in de winkel voor een goed stukje vlees en een gezellig praatje."

Julia van den Hoeven

"Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Julia. Op mijn 14de kreeg ik een zaterdagbaantje in een slagerij, en na mijn schooltijd heb ik in verschillende slagerijen gewerkt.

Richard en Carlien heb ik leren kennen via mijn man Chris, die ook slager is.

Toen we kinderen kregen ben ik even gestopt met werken, maar toen Richard en Carlien de winkel op Achterveld begonnen vroegen ze of ik bij drukte of ziekte wilde komen helpen en zo stond ik bij de opening achter de toonbank van de slagerij.

Eerst zo af en toe, later tijdens schooltijden van de kinderen, en nu al weer heel wat jaren bijna elke dag vele uurtjes.

Ik probeer de vleeswarenafdeling op orde te houden, vanaf de bestelling tot het vol snijden van de toonbank en het netjes houden van het vleeswarenmeubel.

Daarnaast zijn ook alle andere voorkomende werkzaamheden taken die we met elkaar doen.

Als je zoveel uren met elkaar werkt in een team voelt het toch wel een beetje als familie en ik kan wel zeggen; ik ben best blij met deze extra familie". 

Kevin Stekelenburg

"Ik ben Kevin Stekelenburg, zoon van Richard en Carlien. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie commerciële economie op hogeschool Avans in Breda.  Vanaf jonge leeftijd ben ik al “werkzaam” in de slagerij. Vanaf twaalfjarige leeftijd hielp ik al zo af en toe in de winkel, voornamelijk als ik geld nodig had voor een nieuw PSP-spel. Nu, jaren later werk ik vast elke zaterdag met een gezellig team.

Mijn zaterdag begint altijd met het paneren van schnitzels die u ’s avonds misschien wel in de pan legt. Ook snij ik de reepjes vlees op de machine voor o.a de shoarmapakketten die wij elk weekend in de actie hebben.

Verder help ik waar nodig met het vullen van de toonbank en de voorverpakking. Na vieren begint de grote schoonmaak waarin ik ook mijn vaste taken heb.

Ook bestellingen rond brengen hoort bij mijn werkzaamheden. Ik ga elke zaterdag met plezier naar het werk, mede door de gezellige sfeer." 

Lara Grizell

Hoi, ik ben Lara Grizell.

 

Ik werk sinds Februari 2017 bij Keurslager Stekelenburg.

Op de zaterdagochtend begin in met het bijvullen van de sauzen, salades en de producten in de grillhoek. Verder ben ik ook bezig met het helpen van klanten.

Ik vind het werk heel erg leuk om te doen en het is er altijd erg gezellig.

Naast dit baantje zit ik doordeweeks gewoon nog op school in Nieuwegein.

Stekelenburg, keurslager

Winkelcentrum Achterveld, de Biezen 15
3401GD IJsselstein
0306870630

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten